Email: hr@promarketingal.com

Misioni jone

Misioni i kompanise eshte: te sjelle nje eksperience te jashtezakonshme per klientin, gjithmone ne kerkim te inovacioneve dhe vleres se shtuar. Ne besojme se punonjesit tane, klientet tane dhe te gjithe bashkepunetoret tane meritojne gjithmone me te miren. Per kete arsye ne jemi te perkushtuar per nje permiresim te vazhdueshem. ProMarketing eshte themeluar nga nje grup i konsoliduar qe punon gjithnje cdo dite e me shume , me menaxhimin e duhur dhe aftesite teknologjike.


Historia e Kompanise

Promarketing eshte pjese e "Gjonaj Group Holldings", bashke me kompanite si Infotelecom, Digicom, MACTAL, iReplace, MACOM. Promarketing eshte themeluar ne Shtator te vitit 2011 si nje kompani telemarketingu. Promarketing si kompani brenda grupit numeron nurmin me te larte te punonjesve ne 1000 punonjes dhe 7 seli.

  • ProMarketing eshte themeluar ne shtator te vitit 2011 dhe nga atehere ka patur nje rritje te vazhdueshme, qofte ne aspektin e burimeve ose aseteve.

  • Gjithashtu, ne nentor te vitit 2012, nje tjeter zyre u shtua me ate fillestare, qe sot punon si seli

  • Ne gusht te vitit 2013 ne kemi hapur zyren Prom2 ne rrugen "Muhamet Gjollesha". Ne nentor te vitit 2013 kemi hapur zyren e trete, e vendosur ne Elbasan.

  • Ne shtator te vitit 2014 hapet selia e katert, e vendosur ne Berat. Aktualisht kemi 450 postacione ne te gjitha selite dhe rritja eshte e vazhdueshme. Gjate ketyre viteve ProMarketing ka qene ne rritje, duke u integruar brenda vete strukturave te reja.

  • Promarketing gjate 2015 vazhdon te rritet duke shtuar nje filjal tjeter, Prom6 Rruga: Pjeter Budi "Qytet Studenti"

  • Ne vitin 2015 ProMarketing zgjerohet dhe me nje seli ne Itali

  • Rritja vazhdon me themelimin e selise se re me qender ne Itlali, Salerno, duke numeruar keshtu seline prom 7 te Promarketing.