Skip links

ProMarketing është një kompani që i përket grupit Gjonaj Holdings së bashku me: Infotelecom, Digicom Fiber, Enertrade, Probroker dhe Mactal.

ProMarketing është një kompani që i përket grupit Gjonaj Holdings së bashku me: Infotelecom, Digicom Fiber, Enertrade, Probroker dhe Mactal.

Kompania operon në sektorin "Business Process Outsourcing" duke i ofruar klientit një gamë moderne të shërbimeve të Qendrave Dixhitale Inbound dhe Outbound Outsource, Backoffice dhe HelpDesk.

ProMarketing kryen të gjitha nevojat në fushën e marketingut, komunikimit dhe ndihmës duke përfshirë kënaqësinë e klientit, të cilën ajo e siguron me shërbime si telemarketingu, sondazhet e tregut, dhe zgjidhjen e çështjeve të softuerit dhe harduerit të përdoruesve. Nëse keni nevojë për ndihmë, ProMarketing gjithashtu ofron menaxhimin e CUP-it dhe ndihmën përmes chat-it, arkivimin dhe digitalizimin e dokumenteve, si dhe menaxhimin e bazës së të dhënave.

Të gjitha shërbimet mund të ofrohen në të gjitha gjuhët dhe në periudha të veçanta, gjatë natës dhe në festa publike.

Ne jemi një kompani shumë fleksibile që plotëson të gjitha nevojat e tregut. Jemi në gjendje të adaptohemi shpejt ndaj çdo situate të re, të përballojmë çdo kërkesë pune dhe të analizojmë çdo proces individualisht, pa e lënë pas dore vëmendjen ndaj detajeve. Ne mbajmë fokusin tek udhëzimet dhe kërkesat e klientëve.

E konceptuar dhe organizuar për t'u bërë një nga kompanitë më të rëndësishme në këtë sektor në Shqipëri, ProMarketing lindi në shtator 2011 me inaugurimin e zyrës së saj të parë në Tiranë. Me kalimin e viteve ajo ka demonstruar një kapacitet të vazhdueshëm rritjeje, si në aspektin e burimeve ashtu edhe të aseteve, duke u konfirmuar si një kompani ndërkombëtare.

ProMarketing Italia Srl u krijua në Itali në 2015.

Sot kompania përbëhet nga ProMarketing Italia me Selinë Ligjore në Romë dhe Qendrën Operative në Rende (CS) dhe ProMarketing Albania me Selinë Qendrore në Tiranë dhe 5 Qendra Operacionale në territorin shqiptar.

Ndër kompanitë brenda grupit Gjonaj, ProMarketin është ajo me numrin më të madh të punonjësve, me mesatarisht prej 600 punonjësish me gjithsej 7 vendndodhje.

Kompania është sot një nga partnerët më të rëndësishëm dhe ekskluziv të Vodafone Italia SPA dhe Wind SPA dhe gjithashtu bashkëpunon si nënkontraktor i shërbimeve për kompani prestigjioze si Albtelecom Albania dhe Telekom Albania.

Në ProMarketing, ne besojmë se një kulturë pozitive e kompanisë është thelbësore për suksesin tonë. Prandaj, ne inkurajojmë anëtarët e ekipit tonë të marrin një pushim nga puna dhe të marrin pjesë në aktivitete ndërtimi ekipi, si loja miqësore e treguar në këtë foto. Ne promovojmë një balancë të shëndetshme midis jetës së punës dhe jetës personale, diçka që e vlerësojmë thellësisht. Jemi krenarë që tregojmë këtë moment të kulturës sonë së kompanisë në faqen tonë të internetit, dhe shpresojmë që të inspironi të tjerët për të vendosur ndërtimin ekipor dhe balancën midis jetës së punës dhe jetës personale në vendin e tyre të punës.

Prezantojmë skuadrën tonë të jashtëzakonshme në veprim! Siç mund të shihni, ata po ndajnë ide dhe po bashkëpunojnë për të krijuar diçka vërtetë inovative. Enthusiasmi i stafit tonë për punën e tyre është kontagjoz dhe i dukshëm në buzëqeshjet e tyre dhe shprehjet e animuara. Në kompaninë tonë, ne krenohemi që kemi një staf të tillë talentuar dhe të dedikuar në bord. Pasioni i tyre për punën dhe aftësia e tyre për të punuar së bashku pa problem janë ato që i bëjnë ata të dalin në vëmendje.

Ne besojmë që kur njerëzit gëzojnë atë që bëjnë, kjo shihet në cilësinë e punës së tyre, dhe kjo është e dukshme në gjithçka që bën ekipi ynë. Me ekipin tonë të ekspertëve, jemi të sigurt që mund të arrijmë çdo gjë që vendosim. Ne jemi të pasionuar për punën tonë dhe të përkushtuar për të ofruar rezultate të shkëlqyera klientëve tanë. Nëse kërkoni një ekip që është i përkushtuar për shkëlqimin, mos kërko më tej se ekipin tonë në ProMarketing. Shfletoni për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona dhe si mund t’ju ndihmojmë të arrini suksesin në biznesin tuaj.

This website uses cookies to improve your web experience.