Skip links

Gëzuar 8 Marsin!

Për të zbukuruar sado pak këtë ditë të veçantë për zonjat e zonjushat e grupit tonë, Gjonaj Group Holdings, vendosi që të përshëndesë secilën prej tyre me një surprizë të veçantë që i priste në tryezat e tyre në mëngjes.

Me ardhjen në zyrë, u përshëndetëm nga aroma e freskisë së luleve natyrale dhe kartolina me një urim të dedikuar zanor, i cili mund të dëgjohet duke skanuar kodin QR.

Grupi ynë do të jetë gjithmonë mbështetës e mirënjohës i punës tuaj të palodhur. 

Jemi të lumtur e krenarë, që 53% e punonjësve të grupit tonë janë femra.

Ju falenderojmë, dhe ju urojmë gëzuar ditën tuaj!

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.